שתילי תבלין מייחורים
זעתר (אזוב מצוי)

- משמש לתיבול סלטים, פיצות, מרקים, רטבים, מאכלי בשר, ירקות, חביתות, מיני מאפה שאינם מתוקים ועוד
בזיל 'מג'יק מאונטיין'
- גם טעים וגם פורח. זן רב שנתי פורח לאורך תקופה ארוכה
- העלים טעימים מאוד ומתאימים למאכל, בישול ואפייה
אורגנו וולגריס

- האזובית, הידועה יותר בשמה הלועזי אורגנו, מכונה באיטליה בשם "תבלין הפיצה"
- מקור השם אוריגנום ביוונית ופירושו הר השמחה.
- מתאים גם לתיבול דגים, בשרים, ירקות, ויין
אורגנו צ'יליאני - הוט אנד ספייסי
- הזן מצטיין בארומה חריפה, עשירה בטעמים משלימים
- צורת הצימוח משתלשלת ולכן הצמח מומלץ לגידול באדנית או סל תלוי
- פריחה לבנה
רוזמרין 'ברביקיו'
- הזן המדובר שמגבעוליו הישרים מכינים שיפודים ריחניים לצליה על האסכלה
- פרחים בצבע כחול בהיר
- קצב צמיחתו מהיר יחסית
מרווה - אוזן הפיל

- אחד הזנים המובילים קולינרית באיטליה. העלים גדולים מאוד וטעימים
- מומלץ לשימוש במשקאות חמים וקרים ובבישול ואפייה
טרגון 'ארבע העונות'

- צמח רב שנתי. פורח בצהוב בקיץ, הענפים הפורחים ניתנים לקטיף כפרח לאגרטל
- העלים ראויים למאכל כתבלין טרי או לבישול
- צמח תבלין קולינרי בטעם אניס
מציג עמוד 1 מ 1 (סה"כ 19 תוצאות)